Simli Eva Büyük Fiyonk Kırmızı Gümüş 25*25cmPartistST2915
Simli Eva Büyük Fiyonk Kırmızı Gümüş 25*25cmPartistST2915

Simli Eva Büyük Fiyonk Kırmızı Gümüş 25*25cm (ST2915)

İndirim Oranı : %12 İndirim
Fiyat : ₺85,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺75,00(KDV Dahil)

Hızlı ve Güvenilir Kargo
Ürün Uygunluğu ve Kalite Sertifikalarına sahiptir.

:
Simli Eva Büyük Fiyonk Kırmızı Gümüş 25*25cm
-Ürün paketi içerisinde 1 adet 25*25 cm ölçülerinde simli eva fiyonk bulunmaktadır.
-Ürünü; doğum günü, bebek odası süslemeleri özel gün veya davetlerinizde duvar, masa, sandalye, kapı süslemeleri için ürünün arkasında bulunan çift taraflı bandı kullanarak dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.
-Ürünün ön yüzü simli ve parlaktır.
-Sitemizde ve mağazamızda satışını yapmakta olduğumuz ürün 1. Sınıf kaliteli ve dayanıklı Eva Süs malzemesinden, sağlık koşulları göz önünde bulundurularak üretilmiştir.
-1 Yaş Partisi, doğum günü, evlilik teklifi, nişan, söz, düğün, cinsiyet belirleme, bekarlığa veda, baby shower partisi veya diğer partilerinizin atmosferini, sitemizde bulunan 7500+ ürün seçenekleriyle kolayca değiştirebilirsiniz.
-Parti sonrası dağınıklığı ortadan kaldırmak için Dünya standartlarında ve sağlık kontrolleri yapılarak üretilmiş olan tüm kullan at ürünler tam size göre.
-Partinizi daha güzel, eğlenceli ve özgün hale getirebileceğiniz tüm parti malzemeleri ve parti süsleri ile pastacılık malzemelerine Partist Süs ve Pastacılık güvencesiyle sitemizden ulaşabilirsiniz.
Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız bizlere [email protected] adresinden mail gönderebilir, sitemizde bulunan iletişim bilgilerimizden veya whatsapp destek hattından bizlere ulaşabilirsiniz.
Hafta içi 16:00’a kadar verilen tüm siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim ediyoruz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR