Kahverengi Metalik Lateks Balon 10'luPartistST957
Kahverengi Metalik Lateks Balon 10'luPartistST957

Kahverengi Metalik Lateks Balon 10'lu (ST957)

İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺50,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺45,00(KDV Dahil)

Hızlı ve Güvenilir Kargo
Ürün Uygunluğu ve Kalite Sertifikalarına sahiptir.

:
Kahverengi Metalik Lateks Balon 10'lu
-Ürün paketi içerisinde 10 adet 12 inch 30cm metalik balon bulunmaktadır.
-Metalik balon satışları sitemizde 10’lu, 50’li ya da 100’lü olarak yapılmaktadır.
-Metalik balonlar diğer bir adıyla sedefli balonlar pastel renkli ya da makaron balonlara nazaran daha parlaktır.
-Manuel veya elektronik balon pompası yardımıyla hava doldurarak, Ümraniye’de bulunan mağazamızdan ya da dilediğiniz parti dükkanından helyum satın alarak balonları şişirtebilirsiniz.
Balonlar, sizlere sönük vaziyette gönderilecektir.
-Lateks balonların helyum ile havada uçar vaziyette kalma süresi hava şartlarına bağlı olarak değişkenlik gösterir ve türüne göre ortalama 8-12-22 saattir.
-Dilerseniz sitemizden ya da bulunduğunuz yerdeki parti malzemeleri satışı yapan dükkanlardan, ithal ürün olan balon jelini satın alarak ve balonlarınıza jel uygulayarak bu süreyi 3-4 güne çıkartabilirsiniz.
-Metalik ya da diğer balonları hava ile doldurup balon standı çeşitlerinden birisini kullanarak farklı bir görselde elde edebilirsiniz.
-Helyum gazına uygun uçabilecek diğer balonlardan satın almak istiyorsanız sitemizde bulunan harf ve rakam veya diğer balonlara göz atabilirsiniz.
-1 Yaş Partisi, Doğum günü, evlilik teklifi, nişan, söz, düğün, cinsiyet belirleme, baby shower partisi veya diğer partilerinizin atmosferini balonlarla değiştirebilirsiniz.
-Sitemizde ve mağazamızda satışını yapmakta olduğumuz ürünler 1. Sınıf kaliteli malzemelerden üretilmiştir.
-Parti sonrası dağınıklığı ortadan kaldırmak için Dünya standartlarında ve sağlık kontrolleri yapılarak üretilmiş olan tüm kullan at ürünler tam size göre.
-Partinizi daha güzel, eğlenceli ve özgün hale getirebileceğiniz tüm parti malzemeleri ve parti süsleri ile pastacılık malzemelerine Partist Süs ve Pastacılık güvencesiyle sitemizden ulaşabilirsiniz.
Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız bizlere [email protected] adresinden mail gönderebilir, sitemizde bulunan iletişim bilgilerimizden veya whatsapp destek hattından bizlere ulaşabilirsiniz.
Hafta içi 16:00’a kadar verilen tüm siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim ediyoruz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR